Luettu 82 kertaa

  • Serulfen
  • Uusi kasvo

    • 25

    • Joulukuu 18, 2017, 23:12:42
    • Itä-Suomi
    lisää
Ignaar Siegward Frei
« : Helmikuu 13, 2018, 00:26:37 »


Nimi: Ignaar Siegward Frei
Ikä: 40v
Sukupuoli: uros
Laji: koira

Asema/ porras: Inkvisitio / Kirkko
Työ/ tehtävä: Inkvisitio / Jäsen
Asuinpaikka: kivinen tilava vuokra-asunto hieman rauhallisemmalla, kauniin puistomaisella syrjäisemmällä reunalla Ardealia

Maine: Uusi inkvisition jäsen, joka vaikuttaa kaikin tavoin sopivalta ja potentiaaliselta tehtäväänsä.


Suku ja sukulaiset
Isä ja äiti: vanhuuteen kuolleet

Ulkomuoto


Säkäkorkeus 88cm
Muistuttaa suurikokoista vaaleaa dobermannia.
Rakenteeltaan Ignaar on erittäin sporttinen ja voimakas. Voimakkuudestaan huolimatta uros ei ole mikään kömpelö mörssäri, vaan se on virtaviivaisen tyylikäs ja dynaaminen, enemmän keskiraskasta tyyppiä.  Ylimääräistä rasvaa ei juuri ole. Lihaksisto on hyvin treenattu ja kehittynyt kaikin puolin kehoa. Kaula/niska on pitkä ja jykevälihaksinen. Hartiat ovat kulmikkaat, leveät ja lihaksikkaat ja rintakehä on syvä. Vatsalinjassa ei roiku lainkaan löysää nahkaa, joten uroksella on timmi ja hoikka vyötärö myöskin. Raajat ovat jäntevät ja niissäkin lihakset erottuvat hyvin tiiviin nahan alta. Lyhytkarvainen häntä on normaalin pituinen ja suora.

Uroksen pää on kiilamainen, kulmikas, voimakasluustoinen ja teräväpiirteinen. Kuono on terävä, hieman kyömy ja kuonon tyvessä on pieni "kuoppa". Poskikaaret ovat voimakkaasti luutuneet ja korostavat komeiden kasvojen kypsää miehisyyttä. Punaiset silmät ovat muodoltaan kapean mantelin muotoiset, niiden reunus on samaa hailakanpunertavaa pigmenttiä kuin kirsussakin ja ne ovat vain hieman raskasluomiset. Ignaarin korvat olisivat luonnostaan luppakorvat, mutta ne on typistetty piikkimäisen teräviksi ja pystyiksi.

Silmät ovat ilmeikkäät ja niiden perusilme on kolea, kylmä laskelmoiva tuijotus, jonka kolkkoa kylmyyttä ei pyyhi pois uroksen huomaavaisinkaan hymy. Voimakkaan kehon lisäksi juuri uroksen kasvot ovat yksi siitä pelottavan ilmestyksen tekevä faktori... Sillä mitään sen kasvojenilmeistä ei voisi kuvailla sanoilla 'pehmeä', 'ystävällinen' ym. Tuntuu, että sen leveinkin hymy on kuin ahnaan krokotiilin petomainen virnistys puettuna kirkonmiehen vaatteisiin ja yhdistettynä hienovaraisiin käytöstapoihin sekä älykkääseen itseilmaisuun. Sen punaiset silmät tuntuvat aina olevan täynnä omaa terävää kimmellystään.

Värit ja kuviot näkee kuvasta. Uroksella ei ole lainkaan mustaa pigmenttiä kehossaan, vaan sen pigmentti on punakka ja hyvin haalea. Kynnet ovat vaaleat, kirsu ja silmien ympärykset ovat vaaleanpunaiset jne.

Tyyli
Ignaarin arkivaatetuksesta näkee uroksen rahallisen panostuksen vaatteidensa laatuun ja siistiyteen. Se käyttää urosmaista muotoaan korostavia mielellään kulmikkaita takkeja, liivejä ja paitoja jne. Tyypilliset uroksen suosimat värit ovat valkoisen, vaaleanruskean ja vaaleanharmaan sävyjä yhdistettyinä tumman karmiininpunaisiin kravatteihin, huiveihin ja muihin koristeisiin. Ignaaria ei juuri koskaan näe vanhoissa, resuisissa tai pinttynyttä likaa täynnä olevissa vaatteissa, vaan se on aina siistinä, komeana ja viimeisen päälle. Omistaa myös yhdet hyvin raskaanmalliset säärystimet, jotka kuuluvat sen suosikkeihin.

Monokkeli pidikkeineen:
Ignaar käyttää monokkelia, joka pysyy päässä koristeellisen metalliosan avulla, joka on valmistettu juuri uroksen omiin mittasuhteisiin sopivaksi. Tästä kuvasta näkee paremmin, millaisesta kapistuksesta on kyse:Luonne


Syntyjään luonnostaan kykenemätön empatisoimaan toisten kanssa, eli on ainoastaan oppinut havannoimaan tätä käytöstä muissa, ymmärtämään erilaisia moraalisia impulsseja ja sen sellaisia toisten mielenliikkeissä. Pystyy katsomaan asioita hyvin eri näkökulmasta kuin toiset siksi, ettei koe normaalilla tavalla kiintymystä, empatiaa tai samaistumista toisten tunteisiin. Tämä nimittäin mahdollistaa Ignaarille äärimmäisen rationaalisen, realistisen, raadollisen ja dynaamisen tavan katsoa maailmaa; se on tietoinen erilaisista sosiaalisen vallan komponenteista ja yhteiskuntaa pyörittävistä rattaista. Se tarkkailee ja analysoi toisten käyttäytymistä erilaisissa ryhmissä tarkasti ja muodostaa ympäristön perusteella sopivanlaisen fasaadin oman statuksensa nostamiselle.

Ignaarin tavoite elämässä on yksinkertainen. Se tahtoo elää mukavassa elintasossa nautiskellen paremman elintason ylellisyyksistä sukunsa mitättömyydestä huolimatta ja koska se sattuu olemaan yksilö, joka on erityisen kiinnostunut siitä, millä eri tavoin yksilöiden mieltä voi manipuloida eri naruista vedellen, se on kiinnostunut uskonnon valtajärjestelmän osana toimimisesta. Se näkee yhteiskunnan pyörivinä hammasrattaina, joista se tahtoo itse ratsastaa mahdollisimman suurella. Ignaar tietää, että mitä enemmän valtaa sillä on, sitä enemmän sillä on vapauksia ja mukavuutta ja se on valmis tuhoamaan kenet tahansa ylläpitääkseen valtaansa, - ja kohotakseen itse yhä korkeammalle.

Yksi syy siihen, miksi Ignaarin sisällä elävä määrätietoinen kylmä aggressio on niin obsessioitunut pitämään kiinni sen vallasta on se, että uros ei ota valtaa ja statusta itsestäänselvyytenä. Se nimittäin kohosi nykyiseenkin statukseensa äärimmäisen vaikeista oloista kovien vastoinkäymisten ja jopa traumojen kera. Joten sen sisäänrakennetuista vaistoista voimakkain ja äärimmäisin on valta-aseman luominen, kasvattaminen ja jokaisen tuhoaminen, joka on tuhottava joko vallan pönkitykseksi tai siksi, että tämä joku on uhka uroksen vallalle.

Ignaarin haaveena on tulla inkvisitiokapteeniksi.

Mitä usko Ignaarin mielestä on? Se on jotakin, mitä uros ei koe eikä tarvitse. Se näkee uskonnon sen valossa, miten tämä vaikuttaa psykologisesti kansaan ja miten helppo valtaa on ylläpitää juuri uskonnon avulla. Ignaarin mielestä jokainen sokeasti uskova on pohjimmiltaan avuton, haavoittuva lammas, joka on sokea ja narutettavissa. Se uskoo, että olemalla alkukantaisten tunteiden sekä sokeiden uskojen yläpuolella sillä on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa asioihin.

Mutta osaako Ignaar esittää kunnon uskovaista? Toki. Se on äärimmäisen kiinnostunut katolisen kirkon ideologiasta, itse asiassa se haluaa sisäistää sen ja ymmärtää sitä niin hyvin kuin mahdollista. Tämä tulee siltä lähes vaistomaisesti; pukemalla itsensä tietyn voimakkaan ideologian "vaatteisiin" sehän tekee itsestään osan kyseistä porukkaa ja samalla mahdollistaa puitteensa edetä sen porukan hierarkiassa. Ignaar osaa puhua erittäin voimallisesti ja karismaattisesti julistaen juuri uskonnollisista asioista, eläytyen tähän rooliin niin täysillä, että välillä on uskoa sen itsekin ja elää enemmän "roolissaan". Pinnan alla asuu kuitenkin aina tietoisuus siitä, että tämä on vain uroksen hienovaraisesti kutomaa valheiden matriisia.

Ignaar on erittäin urosmainen uros siinä mielessä, että sillä on voimakas tarve runsaalle aggressiiviselle toiminnalle elämässään. Se rakastaa sitä, kun mennään lujaa ja kun veri kohisee korvissa ja taisteleminen, tappaminen ja kohteiden "metsästäminen" on sen suurinta huvia. Se on elementissään saadessaan jahdata "syntisiä" ja väkivalta on sille huumaavaa, addiktoivaa herkkua. Koska ei niinkään kaipaa läheisyyttä tai rakkautta nartuilta, vaan ainoastaan sitä yhtä ja ainoaa asiaa, se myös pyrkii tehtäviensä lomassa löytämään puitteet purkaa näitäkin turhaumiaan huono-osaisiin narttuihin salaa.

Tekopyhyys on Ignaarille naurettavan helppoa, koska se ei koe minkäänlaista katumusta tai häpeää, vaan sen on helppo täydellä itsevarmuudella ja sen tuomalla karismalla esittää rooliaan täydellisenä kirkonmiehenä.


Menneisyys
Syntyi köyhään ryysyläisperheeseen erään saksalaiskaupungin syrjäisille kaduille. Joutui oppimaan tappelemaan ja verkostoitumaan sosiaalisesti oikein selviytyäkseen. Noissa piireissä oman arvovallan ylläpitäminen oli kaikki kaikessa, jotta viholliset pelkäisivät ja kunnioittaisivat ja jottei jäisi yhteiskunnassa parempiosaisten jalkoihin.

Ignaar hakattiin kerran pahasti oman joukkionsa vihollisten toimesta ja se olisi kenties kuollut, ellei sitä olisi pelastanut lempeä pappi, joka tuntui huokuvan jotakin, mitä n. 24-vuotiaan Ignaarin oli vaikea käsittää. Se antoi papin auttaa, pelastui ja ihmetteli näkemäänsä, voimatta ymmärtää sitä pyyteetöntä empatiaa, jolla sitä oli kohdeltu. Samalla se näki, että tuolla papilla kuin myös katolisella kirkolla oli paljon valtaa jostakin syystä. Se näki, että kirkolla oli ideologia, jonka kelkkaan hyppäämällä saattoi kohota korkealle.

Uros hakeutui oppipojaksi kirkkoon, tehden havaintoja erilaisista kirkon jäsenistä. Se oppi, miten katolisen kirkon ideologia toimii ja miten se pitää rautaisessa otteessaan siihen kuuluvia. Ja samalla se tunsi vapautta, kuin naurua sisällään; se itse oli immuuni tällaiselle naiiville uskolle. Se tunsi osuneensa kultasuoneen, koska tämä oli sille täydellinen ympäristö, jonka kautta saavuttaa valtaa ja parempaa elintasoa.

Ignaar kokeili muutakin työtä saatuaan korjattua elintasoaan ja päästyään lopulta irti katuelämästä, mutta kirkko kiehtoi sitä ehdottomasti eniten, koska se oli karismaattisin ja psykologisesti kiinnostavin ala urokselle. Siispä se kouluttautui papiksi ja  nelikymppiseksi tultuaan se muutti Ardealiin, missä se koulutettiin inkvisition jäseneksi ja se pääsi liittymään Inkvisitioon.

Hahmot: | Rafaros | Lucien |