Alakategoriat

Ei uusia viestejä Kirkko

Kirkon saarnaajat ja tärkeimmät jäsenet

Ei uusia viestejä Blackmore

Aatelissuku! Blackmoret ovat vastuussa sisäppilaitoksesta, sairaaloista ja omistavat liki kaikki erilaisiin tieteisiin liittyvät instituutiot kaupungissa. Suvun naamiaisluhla on Blackmore's Night ja järjestetään prameasa viktoriaanis-romanttisessa maalaiskartanossa nimeltään Tähtikartano. Muutoin suku asuu toisessa kodissaan; Ruusulinna -nimisessä linnamaisessa kiviartanossa Ardealin alueella.

Ei uusia viestejä Blanchard

Aatelissuku! Muodista, parfyymeistä, suunnittelijoista ja arkkitehtuurista tunnetut Blanchardit omaavat satoja erilaisia rakennelmia niin Ardealissa kuin kotimaassaan Ranskassakin ja vielä useita eri muotilinjastoja, joista jokaisen tasokkuuteen pukeutumisessaan pyrkivän tunnistaa. Suvun juhlat tunnetaan nimeltä Blanchard's Gala, joka järjestetään suvun pääkartanolle tai suurimmassa muotitalossa koko kaupungissa, Boutique de Blancassa.

Ei uusia viestejä Frostbite

Aatelissuku! Frostbite on kaivoksilla rikkauksia haalinut, omassa vuorikylässään elävä suku. Alunperin myös Ardealissa asustanut koiraeläinkunta muutti kauemmas lumisille alpeille ajauduttuaan kirkon epäsuosioon - ja se olikin hieno päätös, sillä louhokset rikastuttivat heikosti pärjäävän sakin hetkessä! Sukujuhlaa joukkiolla ei vielä ole, mutta sellainen on hiljalleen muodostumassa jään ja lumen ikiroutaiseen maahan.

Ei uusia viestejä Donovan

Aatelissuku! Skotlantilainen laaja suku hallitsee Ardealissa satamaa ja laivakauppaa. Kukaan ei kalasta, seilaa, osta, myy tai rantaudu Ardealin satamaan ilman Donovanien suostumusta.

Ei uusia viestejä Muut suvut

Muut, eli working class- ja sukupuuton partaalla olevat suvut. Kun sukuun kuuluu yli 5 jäsentä, se saa oman alakategoriansa hahmolistalle.