Rekisteröintisopimus

Hyvä tietää ennen liittymistä


Luomalla tunnuksen peliin hyväksyt sen säännöt ja käytännöt.
Heritagessa esiintyy raakaa ja seksuaalissävytteistä materiaalia
Suositusikäraja on K-16, mutta pelissä esiintyy myös K-18 materiaalia. Muokkaa K-18 varoitus pelin aloitusviestin otsikkoon aina kun pelit kääntyvät sille linjalle, näin alaikäiset ja muut rajuja aiheita välttelevät pelaajat osaavat varoa peliketjuasi.


Liberaali keskustelukulttuuri
Heritagessa meillä on varsin liberaali keskustelukulttuuri, tarkoittaen sitä että mielipiteitä saa olla joka suuntaan ja kaikenlaisista kiperistäkin mielipiteitä jakavista aiheista saa keskustella (Discordissa) vapaasti ja loukkaantumatta. Jos kuitenkin käy niin, että jokin keskustelussa menee ihon alle ja meinaa triggeröidä, kannattaa mieluummin jättäytyä keskustelun ulkopuolelle ja siirtyä kanavan toiseen huoneeseen puhumaan vähemmän häiritsevistä aiheista, kuin vetää keskustelua rajummalle tasolle.

Bannikäytäntö
Mikäli käyttäydyt toistuvasti pelin ilmapiiriä ja yleistä keskustelun laatua huonontavalla tavalla, esimerkiksi purkamalla huonoa päivääsi muihin pelaajiin, ylläpito puuttuu asiaan.


Emme suvaitse kiusaamista
Jos näyttää siltä että laajennat roolipelaamisen hahmoista ihan pelaajatasolle puhumalla pahaa tai muuten yrittämällä hämmentää pelin hyvää ilmapiiriä sosiaalisia solmuja luomalla, saat varoituksen. Emme kaipaa peliimme turhaa negatiivista energiaa. Vältä myöskin kirjoittelemasta foorumiin tai chattiin sellaisista roolipelaajista, jotka eivät kuulu Heritageen eivätkä täten pysty reagoimaan puheisiisi.

Heritage ei ole muiden pelien mainoskanava.
Jätä siis puheenaiheet ja kaikki vastaava enemmän tai vähemmän suora mainonta niihin muihin peleihin. Kokemus on osoittanut, että muista peleistä ei kannata puhua - ei hyvässä eikä pahassa.

Ylläpito ei ole asiakaspalvelu eikä pelaaja ole asiakas
As simple is that. Emme ole täällä miellyttämässä, olemme täällä pelaamassa ja katsomme että muutkin voivat pelata.

Ps. Emme harrasta linkinvaihtoa!


Heritage RPG ylläpito,
Hukka, Reirak ja ShadowKiro