Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Ensimmäisen hahmon hyväksyntä / Heritage muuttaa toiselle foorumille
« Uusin viesti kirjoittanut ShadowKiro Huhtikuu 14, 2018, 18:31:39 »
Heritagen koko foorumi vaihtuu!
Iso osa pelaajista on jo vaihtanut uudelle foorumille - osoite julkaistaan sivuilla kun wiki ja sivut on saatu valmiiksi!
2
Täältä saat neuvoja! / Heritage muuttaa toiselle foorumille
« Uusin viesti kirjoittanut ShadowKiro Huhtikuu 14, 2018, 18:31:27 »
Heritagen koko foorumi vaihtuu!
Iso osa pelaajista on jo vaihtanut uudelle foorumille - osoite julkaistaan sivuilla kun wiki ja sivut on saatu valmiiksi!
3
Ilmoitukset / Heritage muuttaa toiselle foorumille
« Uusin viesti kirjoittanut ShadowKiro Huhtikuu 14, 2018, 18:30:58 »
Heritagen koko foorumi vaihtuu!
Iso osa pelaajista on jo vaihtanut uudelle foorumille - osoite julkaistaan sivuilla kun wiki ja sivut on saatu valmiiksi!
4
Ensimmäisen hahmon hyväksyntä / Liittyminen kiinni
« Uusin viesti kirjoittanut ShadowKiro Huhtikuu 06, 2018, 13:53:51 »
Heritagen liittyminen on hetken aikaa kiinni!
Peliin ollaan tekemässä radikaaleja uudistuksia. Lisää tietoa ilmoituksissa!
Kun uudistukset ovat valmiit, peli avataan taas!
5
Ilmoitukset / Suunnitelmia
« Uusin viesti kirjoittanut ShadowKiro Huhtikuu 05, 2018, 11:08:50 »Heritagen uudistamista

Heritage on ollut pystyssä muutaman kuukauden ja sinä aikana olen havainnut mikä toimii ja mikä ei toimi, missä on parannettavaa ja missä tämä peli on loistava. Saadun tiedon pohjalta Heritagen sivuja ja tieto-osioita uudistetaan kevään aikana ja pelin sukusysteemi ja osa rakenteista myllätään kokonaan uusiksi. Pelillä on nyt myös vain yksi ylläpitäjä, ShadowKiro. Näin pyritään välttämään tarpeettomia ristiriitoja ja harmeja joita peli on kohdannut. Ylläpito osa uudistukseen osallistuvista pelaajista ovat juuri nyt kiireisiä myös IRL asioiden kanssa, joten tietojen muuttaminen ei hoidu aivan niin nopeasti kuin tahtoisimme sen suorittaa.

Meillä on kuitenkin suunnitelma jos toinenkin valmiina ja ideoita pelin maailman varalle niin että myös pelaajat voivat olennaisesti vaikuttaa siihen - ja auttaa asian kanssa.  Maltamme tuskin odottaa että muutoksiin on mahdollista alkaa paneutumaan! ShadowKiroon voi olla yhteyksissä pelin sivujen, tietojen ja suunnitelmien tiimoilta täällä foorumilla yksityisviestillä tai Discordissa ShadowKiro#2424 jos asia kiinnostaa tarkemmin!

Kaikkein olennaisin myös sivuston vierailijoihin vaikuttava asia on kuitenkin päätös, että kunnes uudistukset ovat valmiit, Heritagen liittyminen on kiinni! 
6
Ilmoitukset / Pelaajapalaute: Tiivistelmä
« Uusin viesti kirjoittanut ShadowKiro Maaliskuu 30, 2018, 00:34:09 »Pelaajapalautteen tiivistelmä

Heritagesta tuli jonkin verran palautetta, jonka pohjalta ylläpito on tehnyt siitä tiivistelmän risuineen ja ruusuineen. Kunkin palauteosion alla näkyy, mitä muutoksia palautteen pohjalta tehdään sivustolle ja pelin käytäntöihin!Nettisivujen ulkoasu
Suurimman osan mielestä sivut olivat yksinkertaiset ja simppelit, sitä pidettiin positiivisena asiana. Pari vastaajaa sanoivat kuitenkin, että ne ovat liian yksinkertaiset.
Suurin osa pitää sivuston tekstejä riittävinä - mutta osa vastaajista on joutunut käyttämään googlea selvittääkseen joitakin pelin aikakauteen liittyviä ilmiöitä.

Muutokset:
- Sivujen ulkoasu säilyy yksinkertaisena mutta sitä elävöitetään kuvin ja sen rakennetta muutetaan hieman, jotta sinne mahtuu suurempi määrä tekstiä.
- Sivusto tulee saamaan paljon laajemmat ja yksityiskohtaisemmat infotekstit pelin ammateista, maailmasta, hahmojen tavoista ja elämästä, hahmodesigneistä, magiasta, rahasta ja kirkosta sekä sen toiminnasta yms. Emme missään nimessä halua pelaajiemme joutuvan käyttämään googlea tiedon etsimiseen, kyllä sen kaiken pitää olla sivuilla!
- Sivuille tulee kartat ja muuta grafiikkaa
- Perusohjeita foorumipelaamiseenFoorumin ulkoasu
Foorumin pääulkoasua pidettiin kauniina, osaa vapaasti valittavista ulkoasuista liian yksinkertaisina. Vastaajien mielestä foorumi on jäsennelty selkeästi, yksi pelaaja on joutunut etsimään joitakin ohje- ja informaatiotopikkeja löytäen ne lopulta kuitenkin.

Muutokset:
- Foorumi tulee saamaan lisää ulkoasuja jotta mahdollisimman moni löytäisi sieltä mieleisensä
- Foorumin info-osioita siistitään ja jäsennellään yksinkertaisempaan formaattiin heti kun sivujen kokonaisvaltaiset infotekstit ovat valmiita.Ylläpito
Ylläpitoon on ollut vastaajien mielestä helppoa saada yhteyttä. Yksi vastaaja ei pitänyt ylläpidosta ja sanoi jonkun ylläpidon jäsenen toimintaa lapselliseksi - muttei kertonut kenestä puhui, miksi ja mikä tämän on aiheuttanut. Yksi vastaaja ei pitänyt ylläpidon xD -hymiöistä, muuten ylläpidon toiminnasta tuli pelkästään positiivista ja kannustavaa palautetta.

Muutokset:
- Ylläpito pyrkii kehittämään toimintaansa ihmisinä - se ei edelleenkään ole asiakaspalvelu eikä pelaajista poikkeavassa asemassa muuten kuin pelin johdon osalta.Häiritseviä asioita pelissä
Osa piti pelin historiaan sijoittuvan maailman mustavalkoisuutta ja "patriarkaalisuutta" häiritsevänä asiana. Kirkon valta, naisten oikeudet, homoseksuaalisuuden syrjiminen ym. koettiin kaikki vaikeiksi aiheiksi hahmojen elämissä niiden mielestä jotka näkivät pelissä jotain häiritsevää ja rajoittavaa. Jotkut vastaajat eivät ymmärtäneet mitä Disneymäinen teema tarkoittaa ja ihmettelivät miksi realistiset koirat saivat muutostoiveita ylläpidolta.

Muutokset:
- Hahmojen (ulkoasun) luomiseen tehdään perusteellisemmat ja yksityiskohtaisemmat kuvalliset ohjeet
- Hahmojen Disneymäisyys selitetään tarkemmin ja pelin tyylillinen teema tuodaan vahvemmin mukaan kuvioihin sivujen kuvituksessa.Miellyttäviä asioita pelissä
Yleisesti ottaen pelin historiallista katolista miljöötä ja sukujen asetelmaa, naisten asemaa, homoseksuaalisuuden ja erilaisuuden suvaitsemattomuutta, kirkon varjoa ym. pidettiin positiivisina asioina ja peliin muista poikkeavaa maustetta tuovina elementteinä jotka mahdollistavat kokonaan erilaisia juonikuvioita.

Muutokset:
- Näihin puitteisiin aloitellaan juoniaPelin ilmapiiri
Suurin osa pitää pelin ilmapiiriä hyvänä tai erittäin hyvänä, yksi vastaaja sanoo löytäneensä paljon uusia ystäviä ja huomanneensa tulleensa paljon rohkeammaksi sosiaalisissa tilanteissa. Yksi vastaaja puolestaan sanoo pelin ilmapiirin olevan huono ja sanoo että pelissä on kuppikuntia - listaamatta ja erottelematta näiden jäseniä sen tarkemmin.

Muutokset:
- Yritetään pitää tämä taso tai jopa parantaa sitä!Muuta
Yleisesti ottaen palaute oli erittäin positiivista ja kannustavaa kaikin puolin. Parilta vastaajalta oli tullut kritiikkiä jonka pohjalta osaamme rakentaa sivuja. Yhden vastaajan kritiikkiin - jossa ei ollut mm. mainittu nimiä, tilanteita tai tapahtumia - on vaikeaa reagoida koska teksti ei antanut avaimia siihen. Ylläpitona olemme erittäin kiinnostuneita ja motivoituneita kehittämään peliämme eteenpäin ja tekemään siitä entistä paremman pelipaikan entistä laajemmalle pelaajakunnalle! Niinpä sivuston uusimisen jälkeen luvassa on uusi pelaajapalaute, jotta voimme jälleen kerran uudistaa ja kehittää toimintaamme - entistä pidemmälle!


 
7
Blanchard / Evangeline Elvina Blanchard
« Uusin viesti kirjoittanut Razeback Maaliskuu 19, 2018, 11:51:39 »

Nimi: Evangeline Elvina Blanchard
Kutsumanimi: Eva (Läheisten kesken)
Ikä: 18 v
Sukupuoli: Narttu
Laji: Koirasusi

Ääni 
Teema 1

Asema / porras: Lady / Toinen porras
Työ/ tehtävä: -
Asuinpaikka: Vanhempiensa pieni kartano kaupungin laidalla

Maine
Suvussaan tunnetaan hyväkäytöksisenä ja pirteänä juhlien järjestäjänä. Hänet tiedetään lähes poikkeuksetta ainakin nimeltä. Kaupungissa tiedetään pröystäilevästi pukeutuvana Blanchardin ladyna tai parfymerian omistajan tyttärenä. Frostpeakissa ei juurikaan tunneta.

Sukulaiset ja muut suhteet

Isä: Gregoire Josue Blanchard (Parfymerian omistaja, Etsitään pelaajaa!)
Äiti: Ginette Nellie Blanchard  (Etsitään pelaajaa!)
Veli: Francis Neo Blanchard (Etsitään pelaajaa!)
Sisko: Cesilia Monique Blanchard (Etsitään pelaajaa!)

Ulkomuoto

Säkä: 66 cm
Evangeline on hyvin siro näky, sen rakenne on sopusuhtainen. Neidolla on suora ryhti, pitkä selkä ja jalat. Jalkojen päässä on pienet, kissamaisen pyöreät, tassut. Läskiä ei löydy tippaakaan niin kuin ei kuulukkaan. Ei lihastakaan juuri ole, joten kultakutri on enemmän jäntevän puoleinen. Pää nousee korkealle ryhdikkäästi ja on sopivan sopusuhtainen. Tuon kuono on siro ja laskeutuu loivasti otsalta. Pää on sopusuhtainen mutta susimaiset piirteet kulmittavat muuten pyöreähköjä kasvoja. Häntä ylttyy pitkälle taakse loivassa laskussa jonka viimeiset sentit kaartuvat hieman ylös.

Neidon turkki on lyhyttä ja hyvin hoidettu. Se on koskettaessa pehmeä ja sileä joka puolelta eikä Eva anna sentinkään jäädä hoitamatta. Kynnet pidetään sopivan lyhyinä ja pyöreäkärkisinä. Kermanvalkeat hiukset lainehtivat ilmavina olkapäille. Nekin pidetään tarkasti hoidettuina.

Evangelinen turkki on muiden Blanchardien tapaan kellertävä ja vaalea. Aluskarvan väritys tuo mieleen merenrannan kullan keltaisen hiekan. Vaaleampi, miltei valkea, väritys alkaa tytön kasvoilta ja laskee kaulan kautta mahanalustaan ja hännän alustaan aivan hännänpäähän asti. Valkea laskeutuu myös hieman jalkojen sisäosalle. Selällä neito kantaa hiekanruskeaa värialuetta joka alkaa lapaluiden välistä ja loppuu hännän tyveen.

Evan silmät ovat ruohonvihreät ja kirsu ruskea.Tyyli

Neidon tyyli on varsin pröystäilevä ja yksityiskohtia täynnä. Ilman röyhelöitä, koruja, helmiä tai timantteja ei lähdetä mihinkään. Hiukset ovat aina jonkinlaisella kampauksella ja harvoin luonnollisesti auki.
Suvun vaakuna on suurella käytöllä kuin myös värit. Eva käyttää vaaleita, pastellisävyisiä vaatteita jonka kangas on uutta ja siistiä. Jos jonkin menee rikki siitä tehdään jotain uutta. Pienikin reikä riittää.
Lempivärit pukeutumisessa ovat vaaleanpunainen sekä vaaleanvihreä. Erilaiset kukkakuviot ovat Evan mieleen. Käyttää vain kultakortuja.

Arkipäivä

Arkimekot ovat tytön tyyliin yksinkertaisempia ja helppokulkuisempia kuin juhlamekot. Tavankansalaiseen verrattuna vaatteet ovat silti kuin prinsessamekkoja.
Arkivaatteissaan suosii ilmavia kankaita, joissa on helppo kulkea. Suuressa osassa mekkoja on puffatut olkapäät joko pitkillä tai lyhyillä hihoilla. Helma ylettyy polvien ja nilkkojen välimaastoon. Erilaiset vyön tyyppiset ovat suuressa käytössä, yleensä paksu silkkinauha joka solmitaan suurelle rusetille selälle.
Kirjaulua löytyy lähes joka puolelta vaatteita. Pukuja koristetaan monesti helminauhoilla kaulassa.

Juhlat
Mahdollisimman pitkä helma ja koristeelliset hihat ovat neidon juttu. Mitä suuremmat juhlat sitä enemmän yksityiskohtia. Näistä mekoista löytyy kerroksia kerroksen perään, kirjaulua, helmiä ja timantteja. Muutama mekko löytyy suvun vaakunan väreissä, loput ovat valkeita tai pastellinsävyisiä.

Talvi
Talvella kulkee pitkähihaisissa mekoissa ja uhkeissa talviviitoissa. Viitat ovat lämpöisiä ja vuorattu paksuilla kerroksilla karvaa. Kiinnikkeet ovat kultaisia, usein koristeltuja, ketjuja. Kaikkea ylimääräistä kirjaitua löytyy myös.

(Pukujen kuvat tulossa)

Luonne

Hymyilevä • Hyväkäytöksinen • Järkevä • Omaa etuaan tavoitteleva

Ensivaikutelma Evangelinesta on loisteliaan hyväkäytöksinen ja nöyrä. Hän esittelee itsensä avoimesti elehtien eikä tuo itseään esille liiaksi. Jutellessa saattaa tulla esille tuon tietoinen mieli ja hänestä saa helposti sellaisen kuvan että tämä tyttö ei ole mikään typerä lellitty hyväsukuinen kermaperse.

Puoliksi totta. Evalla on aivot, hyvin toimivat vielä kaiken lisäksi. Hänellä on hyvä tilannetaju ja hän pystyy puhumaan lähes asiasta kuin asiasta ja esittämään lisäkysymyksiä. Lady pystyy myös kertomaan onko keskustelukumppaniin kannattavaa tutustua syvemmin vai pitääkö keskustelu pitää pintapuolisena.
Toinen puoli onkin se lellitty, jota neito ei tuo esiin. Eva on tottunut saamaan lähes kaiken haluamansa pelkällä sanalla mutta aikuusuuden portaan ylitettyään kaiken haluaminen ei onnistu samalla tavalla, eikä se ole edes suotavaa. Niimpä neitonen keksi käyttää viehätysvoimaansa ja terävää kieltään saadakseen muut tekemään asiat puolestaan.

Työllä on silti tunteet tallessa ja harvoin haluaa ketään fyysisesti satuttaa. Suurin osa haluamistaan asioista on materiaalisia tai vaan oman egonsa nostamista muiden yläpuolelle. Syvällä mielessään haluaisi että jokainen tuntisi hänet ja että hänen nimensä olisi jokaisen huulilla.
Välittää myös perheestään ja vähistä ystävistään ja osaa pitää hauskaakin. Loppujen lopuksi ei ketään suojelisi henkensä uhalla mutta tyrmää kaikki negatiiviset juorut läheistensä ympäriltä ja pitää huoltaan heidän maineestaan.

Evangeline ei tiedä vielä täysin mitä elämältään haluaa ja sen luonne tulee muuttumaan pelien edetessä.


Menneisyys

Evangeline syntyi varakkaaseen perheeseen, toiseen portaaseen, tunnettuun ranskalais-syntyiseen sukuun nimeltään Blanchard. Kahden samanikäisen sisarensa kanssa heidät myös kasvatettiin sen mukaan. Pienestä pitäen opeteltiin käytöstapoja ja näytettiin että oltiin korkeammassa asemassa kuin tavantallaajat.
Perhe oli onnellinen vaikka vanhempien avioliitto ei muodostunutkaan rakkaudesta vaan yhteistyöstä. Vanhemmat eivät silti vihanneet toisiaan vaan näkivät toisensa eräänlaisina yhteistyökumppaneina jonka avulla elämä luisti loistavasti. Gregoire omisti suuren parfyymiliikkeen Ardealin ydinkeskustassa, hoiti kiinteistönsä paperiasiat ja piti huolen että kaikki sujuu niin kuin pitää. Ginette toimi miehensä assistenttina ja parfyymiyrityksen mainoskasvona ja esittelijänä suurissa tilaisuuksissa.

Pentujen syntymän jälkeen vanhempien suhteesta tuli tiiviimpi ja molemmat olivat lasten arjessa mukana. Isä kiintyi lapsiinsa erittäin paljon ja monesti antoi näille paljon enemmän mitä olisivat tarvinneet. He saivat leluja ja vaatteita heti jos halusivat ja suurin osa tehtiin varta vasten heidän halujensa mukaan.

Koulutusta ei silti sopinut unohtaa ja kolmikolla oli oma yksityisopettaja, joka opetti niin käytännönosaamista kuin kirjalliset taidotkin. Vanhemmat halusivat pennuistaan järkeviä ja osaavia suvun jäseniä, joita ei tarvitsisi hävetä.

Evangeline oli pienestä pitäen hyvin tietäväinen itsestään ja otti kaiken irti lellimisestä. Hän halusi kaiken itselleen nyt heti ja monesti mökötti pitkiä aikoja jos ei saanut tahtoaan läpi. Hänen huoneensa oli aina täynnä pehmolelula, koristeita ja uusia mekkoja. Puoliakaan tavaroista ei neiti luultavasti käyttänyt.
Opetuksen alettua tuli tiukempi kuri johon Evan oli vaikea aluksi tottua. Hän ei halunnut tehdä mitä muut käskivät joten vanhemmat lahjoivat lasta hyvän koulupäivän päätteeksi. Niimpä neito tajusi nopeasti että kun miellytti toisia saattoi saada näiltä jotain.
Evangeline oppi nopeasti uusia asioita kotikoulussa. Hän oppi kirjoittamaan ja lukemaan jotka erottivat hänet tavankansasta ja teki näin parempiosaisen kansalaisen. Suvun maineen tärkeydestä toitotettiin ja myös siitä kuinka kirkon kanssa tuli olla hyvissä väleissä. Lapsille opetettii kirkon oppeja vaikka vanhemmat eivät uskovaisia olleetkaan. Evakin tajusi uskonnon olevan pelkkiä tarinoita eikä vaivannut moisella päätään. Muodon vuoksi silti vanhempien kanssa kirkossa käytiin.

Eva kasvoi valtavien kattokruunujen ja loisteliaiden juhlien keskellä ja kasvaessaan alkoi järjestellä niitä myös itse ja monissa tanssiaissa tuli käytyäkin. Sosiaalisuus oli tärkeää niin itselleen kuin suvulleen. Juhlien kautta tuli tutuksi muut sukulaiset, heidän työnkuvansa sekä varallisuutensa.
Täytettyään 18 pidettiin suuret juhlat muiden samanikäisten sukulaisten kanssa ja juhlat jatkuivat pitkälle yöhön. Vihdoin Evangeline tunsi olevansa vapaa tekemään mitä halusi ilman vanhempiensa käskytystä, vaikka ei se todellisuudessa ihan niinkään mene.

8
Blackmore / Gene Vespera Blackmore
« Uusin viesti kirjoittanut Sastra Maaliskuu 05, 2018, 22:41:53 »
   


Gene Vespera Blackmore

Nimi: Gene Vespera Blackmore
Kutsumanimi: Vesper
Ikä: 19
Sukupuoli: Narttu
Laji: Koira

Asema/ porras: Nuori neiti, Blackmore kolmannessa portaassa
Työ/ tehtävä: Lääkärin kisälli, erikoistumassa lääkekasvien tutkimiseen
Asuinpaikka: Lääkäriopettajansa vastaanoton yläkerran huoneisto Ardealin kaupungissa
Suku ja sukulaiset:
Isä: Oscar Royce Blackmore (NPC) Äiti: Genevieve Edith Blackmore (NPC)
Veli: Elliot Avery Blackmore (NPC) Sisko: Nona Amelie Blackmore (NPC)


Maine
Vesper tunnetaan lupaavana, sisukkaana lääkäriapulaisena joka ei kaihda verta ja likaa. Tutkijantyössään Vesper on tuttu näky myös kaupungin laitamilla yrttien ja rohdoskasvien keruussa. Vaikka tytön omapäisyys tai kenttätyön rahvaanomaisuus antaisivatkin aihetta moitteisiin aatelistolta, katsotaan tätä sormien lävitse sillä Vesper Blackmoresta kuoriutuu aina tarpeen vaatiessa myös viehkeä ja salonkikelpoinen siniverinen, joka taitaa yläluokan etiketin.Ulkomuoto
Väritys
Vesper muistuttaa ulkomuodoltaan läheisesti salukia, joskin muodot ovat aavistuksen pyöreämmät ja pehmeämmät. Solakka runko on jäntevyyden lisäksi hyvin kimmoisa ja notkea, hyvästä kunnosta huolimatta kehossa ei näy ruumiillisen työn merkkejä. Neidon rakenne on siro ja sopusuhtainen, kuten siniveriselle sopii.
Säkä; 58 cm.
Vesperin häntä kaartuu kevyesti ylöspäin ja korvat myötäilevät kehoa, mutta laskeutuvat  luppakorviksi vasta hieman tyven yläpuolella. Turkin pohjaväri on lämminsävyinen, nokinen musta, valkoisin ja kullankeltaisin kuvioin. Neidillä on musta, laineikas hartioiden yli ulottuva hiuskuontalo, jota värittää muutama kultaisena kiiltävä vaaleampi suortuva. Karva on pidempää ja lainehtivaa myös hännässä ja takareisissä.
Mantelinmuotoisissa, kapeissa  silmissä on tarkkaavainen katse. Iiriksen väri on safiirinsininen, reunoiltaan intensiivisempää sinistä, keskeltä vaaleaan violettiin taittuva.

Vesperin askellus on keveää ja joustavaa, ryhti suora muttei jäykkä. Puheääni on soinnukkaan heleä, saaden kuitenkin myös syvempiä, tummempia sävyjä.

Tyyli
Vesperin pukeutuminen vaihtelee käytännönläheisistä työasuista prameampiin, hienostuneempiin juhlavaatekertoihin. Työvaatteetkin ovat huolella ja laadukkaista värjätyistä kankaista valmistettuja; kuten kuvan liivi, punertava paita ja säärystimet.
Kaulaa pukee tavallisesti safiiriupotuksin koristeltu hopeinen kaulakoru tai pienempi riipus onyksiupotuksella ja pienemmillä briljanteilla. Safiirikorun yksityiskohtana on monin erivärisin jalokivin tehostettu koristeellinen risti.
Vesperin asujen värimaailma on tumma, pääasiassa mustaa, tummanharmaata, purppuraa ja violetin eri sävyjä.
(kuvia tulossa)Luonne
Gene Vespera on suoraviivainen ja kipakka luonne. Itsepäisyys yhtyy määrätietoisuuteen ja tunteet ovat lujia, mutta vakaita. Dramaattisuuden sijaan Vesper on kyllästetty nuoren neidon eloisuudella, idealistisuudella ja sisulla. Vesper kantaa itsensä arvokkaasti eikä häpeile tai peittele naisellisia avujaan, vaan hehkuu koko nuoruuden kukkeudessaan. Neito pyrkii kuitenkin aina säädyllisyyteen, pidättäytyen tahdittomuuksista - ainakin silloin kuin niistä joutuu edesvastuuseen.

Vahvoista näkemyksistään huolimatta diplomaattisen kanssakäynnin repertuaatiin sisältyy kärkkään ja kiusoittelevan lähestymistavan lisäksi suopea ja sovitteleva, etenkin kyseeseen tullessa joku ylempiarvoinen henkilö. Vesperin kieli on yhtä liukas kuin suorapuheinenkin, ja toisinaan aidon ihailun ja mielistelyn ero hämärtyy Vesperille itselleenkin.

Tytöllä on terävä pää ja päättelykykyä, sekä vankkumaton halu oppia, joten tutkijalääkärin ura on pennusta asti ollut Vesperin elämäntavoitteena. Velvollisuuden- ja kunniantunnossaan Vesper on kaukana kevytkenkäisen, turhamaisen siniverisen stereotypiasta, mutta hyväntahtoisuutta rajoittaa kuitenkin tiukkaan yläluokkaiseen kasvatukseen perustuva moraalikäsitys ja maailmankuva. Moni ei halua osakseen aatelistytön myötätuntoa, ja monelle Vesper ei sitä edes suo. Vesperille on tärkeää tulla kohdelluksi arvonsa ja korostuneen itsetuntonsa mukaisesti, kun kyseessä on sitä alemman arvoasteikon edustaja. Jalomielisyyden vaikutelma on vahva, mutta Vesper osaa olla paitsi oikukas, myös suorastaan itsekäs ja ahne.Menneisyys
Vesper syntyi Blackmoren suvun kolmanteen portaaseen mallivanhemmille kiiltokuvaperheeseen. Vain rakkaus jäi lapsuudessa ontoksi, ohueksi kokemukseksi äidin liioitellusta huolesta tytön vaatteiden suoruudesta tai kampauksen edustavuudesta. Isän yritykset lähentyä tytärtään opinnoissa avustamalla jäivät etäisiksi ja kömpelöiksi, kylmiksi. Vanhemmilleen hän oli kuitenkin pikkuinen Gene, silmäterä ja lemmikki.
Muille kuin perheelleen pikku-Gene esittäytyi aina Vesperinä, erotuksena äitiinsä, jota myös kutsuttiin Geneksi. Vesperiä ei myöskään haitannut vanhempien häilyvä vanhemmuus, tyttö vietti joka tapauksessa vapaa-aikansa pitkälti ulkona tutkimustensa parissa, koskien nurmikolta löytyviä munankuoria, sammakonkutua ja muita innoittavia löydöksiä. Kotiopettajatar oli jopa suoranaisissa vaikeuksissa eläväisen tytön kurissa pidon kanssa.

Vesper toki teki läksynsä, ja erinomaisesti tekikin.  Nuori neiti sai oppitytön paikan Blackmoren suvun lääkintään erikoistuneen lääkärin vastaanotolta. Samoihin aikoihin sen vanhemmat saivat kaksoset, Vesperin sisarukset Elliotin ja Amelien. Ikäeroa Vesperiin oli 13 vuotta, eikä sisaruksista koskaan tullut kovin läheisiä esikoisen kanssa, perheenlisäys vain sinetöi Vesperin itsenäistymisen.
Katkeransuloisesti vasta lasten syntymä sai vanhemmat löytämään kykynsä osoittaa rakkautta ja hoivaa myös esikoistaan kohtaan. Mutta tyttö oli ohittanut jo herkimmän ikänsä, ja vaikka Vesper ei sitä itse tajunnutkaan, oli vahinko jo tapahtunut.
Vesper löysi itselleen ystäviä opiskelijapiireistä ja unohtuneista lapsuudentuttavista.. Kesät saivat romanttisia värejä, talvet olivat täynnä ahkeraa opiskelua. Lääketieteen perusteet alkoivat käydä tutummiksi ja osaaminen karttui.

Kapinoivasta, villistä tytönheuitukasta on kasvanut kypsempi, kunniakas ja mallikas nuori neiti. Vesper ei ole itsekään vielä täysin tiedostanut omaa potentiaaliaan ja mahdollisuuksiaan, niin ammatissaan kuin henkilökohtaisissa suhteissa. Mutta se on oppimassa.Artti

Alistair

   
9
Frostbite / Randel Kylian Frostbite
« Uusin viesti kirjoittanut Tzealand Maaliskuu 02, 2018, 09:23:38 »
Nimi: Randel Kylian Frostbite
Ikä: 26 vuotta
Sukupuoli: Uros
Laji: Koira
Asema/porras: Herra, kolmas porras
Työ: Kaivosmies
Asuinpaikka: Asustelee Frostpeak vuoriston vuorella pienessä mökissä.
Maine: Randelilla on sukunsa keskuudessa mainetta reiluna kaivosmiehenä, joka kohtelee kaikkia ystävällisesti. Hänet tiedetään myös oivana juomamiehenä, joka juo monet penkin alle. Muutoin hän on melko tuntematon henkilö Ardealin ulkopuolella.

Suku ja muut suhteet:
Isä: Roul Ludvic Frostbite (Kuollut)
Äiti: Johana Maria Frostbite (Kuollut)
Veli: Romul Julien Frostbite (Razeback)

Ulkonäkö:
Kuva
Randel on jykevärakenteinen koira, joka kuitenkin on vain 70 cm säkäkorkeudeltaan. Painoa hänellä on reippaasti, mutta lihava hän ei ole; paino johtuu lihasmassasta, jota raskas työ on hänelle kerryttänyt. Uros ei ole ulkoisesti särmikkään näköinen, vaan hänen muotonsa ovat pehmeät. Hänen häntänsä menee kippuraan kuten alaskanmalamuuteilla. Uroksen turkki on paksua ja pehmeää. Sen pääväri on sinisenharmaa, mutta kasvoilla on valkoinen maski. Valkeaa on myös kaulassa, rintakehässä, mahassa, jaloissa ja hännänalusessa. Turkki on keskipitkää, mutta leukapielessä on pidempi pukinparta. Kynnet ja polkuanturat ovat hiilenmustat, kun taas silmät ovat taivaansiniset. Randelin olemus on useimmiten hyväntuulinen ja vaikka hän kaivoksessa ollessaan likaantuu, näkee hänet usein siistinä Ardealin kaupungissa ja muualla.

Tyyli:
Randelin tyyli vaihtelee suuresti töiden, arjen ja juhlien välillä. Töissä hän käyttää pääosin juuttikankaisia paitoja ja takkeja. Arjen vaatetuksessa näkyy enemmän puuvillaa ja jonkin verran myös nahkaa. Asuinpaikkansa sijainnin vuoksi hän käyttää yleensä ulkona kulkiessaan paksuja pitkiä viittoja ja omistaapa hän yhden, jonkin verran kärsineen turkisviitankin. Juhliin mennessä hän pukeutuu usein safiirinsiniseen kaulusviittaan, joka on tehty paksusta puuvillasta. Yleisesti ottaen uroksen vaatetuksen värimaailma vaihtelee sinisestä mustaan, ruskeaan ja valkoiseen.

Luonne:
Randel on leppoisa ja avomielinen Frostbite -suvun jäsen. Hän kohtelee suurinta osaa sukulaisistaan ja muuta väestöä hyvin ystävällisesti. Aatelismaailman etiketin Randel hallitsee hyvin, joskin huumorimiehenä hänen täytyy välillä hillitä itseään ja suurta suutaan. Hänessä on vieläkin poikamaista charmia, joka ilmenee vitsailuna, leikkisyytenä ja narttujen naurattamisena. Hän on lisäksi erinomainen tarinankertoja, joka nauttii saadessaan sosialisoida muiden kanssa. Randelia on hankala saada huonotuuliseksi hänen positiivisuutensa vuoksi, ja tappelutkin hän ottaa lähinnä leikkinä.

Uros pitää kovassa arvossa ahkeraa työntekoa ja fyysisiäkin töitä, onhan hän itse töissä kaivoksessa. Laiskottelusta hän ei pidä ja hänestä laiskimuksia tulisi rangaista. Randel ei myöskään ymmärrä, miksi kaikki arvostavat niin sanotusti ”puhtaita ja ei-fyysisiä töitä”, sillä hänestä mikään ei toimisi ilman hänenlaisiaan työntekijöitä. Uros on työskentelijänä itse reilu ja uuttera. Kaiken leppoisuuden keskeltä hänen voi huomata olevan rauhallinen ja järkevä henkilö, joka osaa rauhoittua tilanteen niin vaatiessa – muuallakin kuin töissä.

Menneisyys:
Randel syntyi kaksikymmentäkuusi vuotta sitten talvella veljensä Romulin jälkeen. Hän kasvoi Frostpeakissa perheensä parissa, ja joutui jo nuorena töihin. Kuitenkin siellä missä Randel oli, oli myös Romul, ja veljekset olivat erottamattomia. Jo pienestä pitäen Randel oli pahanteossa veljensä kanssa ja sama meno jatkui, mutta vain muotoaan muuttaen, myöhemmin. Hurtta oli myös kova poika metsästämään naisia ja joutuikin tappeluihin veljensä kanssa, kun kiikarissa oli, kerran jos toisenkin, sama nainen. Veljekset pysyivät silloin kuitenkin hyvissä väleissä, joissa he ovat vieläkin. Teininä ja vähän sen iän jälkeen Randel alkoi saamaan myös omia kavereita, jolloin hän vietti heidän kanssaan aikaa toisinaan enemmän kuin veljensä seurassa. Työhönkin urosta patistettiin ja vähitellen hän aikuistui sen myötä. Itse aikuistumisen seremonia oli Randelista hauska tapahtuma, josta jäi monta tarinaa kerrottavaksi eteenpäin.

Samaisena vuonna, kun uros tuli täysi-ikäiseksi, tapahtui kuitenkin ikäviä asioita. Eräs kulkutauti riehui sinä vuonna Frostpeakissa ja se iski Randeliin perheineen Romulia lukuun ottamatta. Uros oli pahasti kipeä ja vuoteenoma sinä vuonna, ja pelkäsi jossain vaiheessa myös kuolevansa tautiin. Hän selvisi veljensä sekä tuon hankkimien rohtojen avulla hengissä taudista, mutta menetti vanhempansa samaan sairauteen. Randel vaipui synkkyyteen hetkeksi, mutta parin kuukauden jälkeen hautajaisista alkoi piristymään ja saamaan elämänhalunsa takaisin. Hän yritti piristää veljeään ja auttaa tuota jaksamaan. Kuukautta myöhemmin veljesten onneksi perhetuttu nimeltä Leo tarjosi heille töitä kaivoksessa, jolloin elämä viimeinkin normalisoitui ja alkoi sujua paremmin. Uros olikin Leon opissa pari vuotta ja löysi uroksen avulla itsestään uusia puolia. Hänestä tuli kaivoksen rento, mutta huumorintajuinen työntekijä, joka auttaa aina kaikkia, jotka apua tarvitsevat. Romulinkin kanssa asiat järjestyivät, ja hurtta sai puolet perinnöstä sekä perheensä asunnon, jota hän vaalii kuin omaa pentuaan.

Viime vuodet uros on viettänyt töitä tehden ilomielin. Hän on suhteellisen tyytyväinen tilanteeseen, mutta haaveilee kuitenkin esimerkiksi omasta vaimosta.

Muuta:
- Randel veljineen on nimetty isoisiensä mukaan.
- Romulilla pelaa Razeback, jonka kanssa olemme sopineet, että otan Randelin pelattavakseni.
- Ääni
10
Ilmoitukset / Deviantart -ryhmä!
« Uusin viesti kirjoittanut ShadowKiro Helmikuu 25, 2018, 02:39:24 »
Lainaus
Heritagella on nyt deviantart -ryhmä ja sen voi löytää täältä!
Sivuja: [1] 2 3 ... 10